Netflix официално обяви премиерна дата за дългоочаквания от феновете трети сезон

...
Netflix официално обяви премиерна дата за дългоочаквания от феновете трети сезон
Коментари Харесай

Оливия Колман блести като Елизабет II в новия сезон на Короната

Netflix публично обяви премиерна дата за дълго чакания от почитателите трети сезон на историческата драма  –  17 ноември . В късия филмов откъс се появява само актрисата Оливия Колман , която за първи път дефилира в одеждите на кралица Елизабет II (на междинна възраст). И в случай че си мислим, че носителката на " Оскар " за    би трябвало да се усеща в свои води в ролята на монарх, актрисата (с известно възприятие за хумор) споделя, че новият и план е " най-лошата работа на света ", тъй като всички обичат предшественичката ѝ. 



В първите два сезона в ролята на кралицата е  Клеър Фой , оценена с влиятелни награди от критиците. Но защото планът на Netflix е дълготраен (говори се, че ще е шест сезона), ще виждаме Елизабет II във всички възрасти и стадии на ръководство, като това най-вероятно ще докара и до още една промяна на основната актриса. А до момента в който това са единствено догатки, актьорският състав на новия сезон към този момент е доказан. 

Джош О' Конър ще седне на трона на принц Чарлз, а Марион Бейли ще наследи Виктория Хамилтън в облика на кралицата майка. Актьорският състав включва още Хелена Бонъм Картър като принцеса Маргарет, сестрата на кралица Елизабет II, и Бен Даниълс като брачна половинка ѝ – Антъни Армстронг-Джоунс.

Следва филмов откъс...  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР